Elsbeth Horneman

grafisch ontwerper voor print en web

grote liefhebber van letters, tekst, beeld en kleur

als u behoefte hebt aan een professionele uitstraling van uw bedrijf, een eigen gezicht in de vorm van een logo en huisstijl

als u zich wilt onderscheiden met uw bedrijf en product

ook als u al een tijd op de markt actief bent, maar nu een professionaliseringsslag wilt maken, omdat die website, dat logo, die folder, die in eerste instantie goed genoeg waren...

als u een boek wilt laten vormgeven op een bijzondere en aansprekende manier...

als u eerst een verdiepend gesprek wilt hebben over uw bedrijf of product en hoe u dat in de markt wilt zetten...

als u een goed ontwerp wilt, én een goed eindproduct...

betrokkenheid en betekenis zijn in mijn leven en in mijn werk kernwaarden. Deze kernwaarden neem ik vanzelfsprekend mee in het contact met de opdrachtgever en de ontwikkeling van het ontwerp.

elke opdracht is een zoektocht naar essentie: de essentie van het bedrijf / de boodschap en het product. Het is mijn uitdaging om die essentie te vertalen naar vorm, kleur, beeld, belettering en materiaal. De vormkeuzes die ik maak hebben altijd betekenis.

de e44-ontwerpgroep waar ik deel van uit maak, biedt u en ons de mogelijkheid om aan grotere opdrachten te werken, zonder gevaar voor uitval. Wij bieden een sterk en gevarieerd netwerk van fotografen, beeldbewerkers, illustratoren, tekstschrijvers, drukkers, webbouwers en communicatie- en marketing deskundigen. Met elkaar zijn we 'breed gespecialiseerd' in o.a werken voor de (semi-) overheid, culturele sector, onderwijs, gezondheidszorg en MKB. E44 heeft een grote betrokkenheid bij en expertise voor duurzaam ontwerpen en produceren.

fascinatie en bevlogenheid brengen mij er met regelmaat toe om alleen of in samenwerking met anderen, te werken aan autonome projecten (vrij werk), zoals FRAPPé, een serie beeldreacties op frapperende en verontrustende berichten in de nederlandse media, waarbij getallen een rol spelen, of 'bij mij hangt alles binnen' een serie beelden over dementie en communicatie.

de investering die u doet door ons in te huren is doeltreffend en verdient zich terug, want u bent er blij mee en kunt zich er goed mee profileren en onderscheiden.

grasduinen en geïnspireerd raken is de bedoeling van deze site, dus neem vooral een kijkje! en neem gerust en vrijblijvend contact op als u nieuwsgierig bent geworden of meer wilt weten.